Distributie

Partner worden

I-Padel groeit en ziet blijvende mogelijkheden in Europa. Ontdek een Unieke Kans met I-Padel: Word onze installatie-, distributiepartner of agent in Europa!

Ben je klaar om deel uit te maken van een groeiend succesverhaal in de sportwereld? I-Padel, dé innovatieve pionier op het gebied van padelbanen, is op zoek naar gedreven installatie-, distributiepartners en agenten in heel Europa. Sluit je aan bij ons netwerk en profiteer van de unieke voordelen die ons merk te bieden heeft!

Waarom kiezen voor I-Padel?

  • Nederlandse kwaliteit en vakmanschap: Als trotse Nederlandse producent brengen wij jarenlange ervaring in metaal- en staalbewerking naar de padelwereld. Onze producten worden vervaardigd met de hoogste normen van vakmanschap en precisie.
  • Duurzame productie: Bij I-Padel staat duurzaamheid centraal. Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen en productieprocessen om ervoor te zorgen dat onze banen niet alleen duurzaam zijn in gebruik, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.
  • Innovatie en kwaliteit: I-Padel staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame padelbanen, ontwikkeld met de nieuwste technologieën en materialen. Onze banen bieden een ongeëvenaarde speelervaring en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.
  • Explosieve groei: Padel is de snelst groeiende sport in Europa, met duizenden nieuwe spelers die elke maand de baan op gaan. Dit biedt een enorm potentieel voor bedrijven die willen inspelen op deze trend.
  • Exclusieve ondersteuning: Als partner van I-Padel krijg je toegang tot uitgebreide training, marketingondersteuning en technische hulp. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om succesvol te zijn in jouw regio.
  • Flexibiliteit en autonomie: Of je nu een distributeur, installatiepartner of agent wilt worden, wij bieden flexibele samenwerkingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw bedrijfsmodel en markt.

Wat wij zoeken

  • Installatiepartners: Bedrijven met ervaring in het bouwen en onderhouden van sportfaciliteiten, die de hoogste normen van vakmanschap kunnen waarborgen.
  • Distributeurs: Ondernemers met een sterk netwerk en kennis van de lokale markt, klaar om de verkoop en promotie van I-Padel producten te stimuleren.
  • Agenten: Gepassioneerde en gemotiveerde individuen of organisaties die het gezicht van I-Padel willen zijn in hun regio, klanten willen aantrekken en deals willen sluiten.

Word onderdeel van de I-Padel familie

Samen kunnen we de toekomst van padel vormgeven en duizenden mensen inspireren om actief en gezond te blijven. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met ons te groeien? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van de samenwerking met I-Padel.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@i-padel.nl om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou de volgende stap te zetten in de wereld van padel!