Klantenservice

Veelgestelde vragen

Dat hangt helemaal af van uw wensen, het type baan en de locatie. We maken graag een passend voorstel op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Nee dat doen wij niet. Wij werken samen met vaste partners die dit voor u kunnen doen. Ben jij een potentiële partner? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jazeker. We bieden een aantal soorten aan. Zowel indoor als outdoor leveren wij panoramabanen, probanen en singlebanen. Voor meer informatie kun je hier kijken.

Ja I-Padel kan de banen afleveren en bezorgen op iedere locatie in de wereld. Dit uiteraard in overleg met onze afnemers, de bouwers en de installateurs. Bij interesse stuur je een berichtje naar info@i-padel.nl.

Dit zijn de garantievoorwaarden voor I-Padel banen

Bij I-Padel staan we garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze padelbanen. Hieronder vindt u de specifieke garantievoorwaarden voor de verschillende onderdelen van onze banen:

Constructie van de baan (pilaren, gaas en beugels)

Op de constructieve elementen van de padelbaan, zoals de pilaren, netpalen, gaas en beugels, bieden wij een garantie van 10 jaar. Dit garandeert de duurzaamheid en stabiliteit van de basisstructuur. Uiteraard e.e.a. bij normaal gebruik en opbouw van de banen. Op de netpalen geven we 2 jaar garantie.


Thermisch verzinken en poedercoating

Voor de thermische verzinking en poedercoating van metalen onderdelen geldt een garantie van 5 jaar. Dit beschermt de constructie tegen corrosie en slijtage, zodat de baan in goede staat blijft.

Bevestigingsmaterialen voor glas en constructie
De bevestigingsmaterialen die worden gebruikt bij het plaatsen van het glas en de constructie van de padelbaan zijn gedekt door een garantie van 2 jaar,  dit om de veiligheid en kwaliteit van de installatie te waarborgen.

Accessoires bij de baan (plastic dopjes, netsysteem)

Accessoires zoals plastic dopjes en het netsysteem hebben een garantie van 2 jaar. Dit dekt fabricagefouten en defecten in deze essentiële onderdelen van de baan.

Glas

Op het glas zelf bieden wij een garantie van 2 jaar tegen eventuele verkleuring.
Daarnaast valt het glas tot het moment van installatie onder de transportgarantie van I-Padel. Dit betekent dat eventuele schade tijdens het transport onder onze verantwoordelijkheid valt.
Mocht de installateur tijdens de bouw constateren dat het glas om een bepaalde reden niet geschikt is voor installatie, dan zal I-Padel het glas inspecteren. Na onze controle zorgen we ervoor dat het glas zo snel mogelijk wordt vervangen, indien dit nodig blijkt.

Voor vragen over de garantie of het onderhoud van uw I-Padel baan, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Jazeker. In overleg kunnen we kijken naar specifieke branding en/of merktoepassingen binnen de productie en uitvoering.

Je kunt een buitenbaan ook binnen gebruiken. Echter, is dat niet efficiënt aangezien die vaak aan zwaardere eisen moet voldoen, maar omgekeerd is het niet verstandig en ook vaak niet toegestaan i.v.m. wet en regelgeving en bijvoorbeeld windeisen.